Inici > Notícies > Diumenge, els resultats del 28-N als 30 municipis del Maresme al minut a m1tv

Sala de Premsa

26/11/2010

Quatre informatius especials per seguir la jornada electoral

Diumenge, els resultats del 28-N als 30 municipis del Maresme al minut a m1tv

Diumenge 28 de novembre, m1tv oferirà actualitzats al minut els resultats oficials de l’escrutini de les eleccions al Parlament dels 30 municipis de la comarca del Maresme.

m1tv oferirà una programació especial dedicada a la jornada electoral que començarà a les 20.30h amb una edició especial de l’informatiu 24Hores Maresme. Aquest espai recollirà la crònica de la jornada al Maresme, amb les votacions dels candidats maresmencs i les opinions dels principals líders polítics de la comarca, els detalls de la jornada viscuda als col·legis electorals i l’escrutini, les dades de participació i dels sondejos fets a peu d’urna durant el dia, així com les primeres reaccions en tancar-se els centres de votació.

A les 21.30h, m1tv seguirà la programació amb un informatiu especial, en connexió amb la Xarxa de Televisions Locals (XTVL), per repassar l’evolució de l’escrutini amb les primeres dades oficials subministrades per la Generalitat. A les 00h, m1tv completarà la seva programació amb un altre espai informatiu especial, en connexió amb l’XTVL, amb el resultat final i les reaccions dels principals líders polítics. Finalment, a les 00.30, m1tv emetrà una nova edició actualitzada de l’informatiu 24 Hores amb els resultats i les valoracions polítiques a la comarca del Maresme.

Paral·lelament, durant tota la nit, el canal comarcal oferirà informació contínua i actualitzada de l’evolució de l’escrutini dels col·legis electorals al Maresme municipi a municipi, segons les dades facilitades per la Generalitat, a partir de les 21.30h.

 

 

 

 

 

 

 

 

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl