Inici > Notícies > La tradició del pessebre, motiu de tertúlia a m1tv

Sala de Premsa

01/12/2010

La tradició del pessebre, motiu de tertúlia a m1tv

Mataró acull un gran nombre d'actes amb motiu de la celebració de la 41ª Trobada de Pessebristes de Catalunya i Balears. Tot i que la trobada, que portarà més de trescents pessebristes a la capital del Maresme, la ciutat ja ha posat en marxa diverses activitats relacionades amb aquesta tradició nadalenca. L'Ateneu de Caixa Laietana acull una espectacular de pessebres d'arreu de Catalunya, que només en el seu primer cap de setmana ha rebut més de 3.500 visitants. El canal m1tv se suma a la celebració de la Trobada de Pessebristes organitzant una tertúlia sobre l'art i la tradició del pessebre. Així, el programa Pantalla Oberta comptarà amb la presència de destacats noms del món pessebrístic:

 -Josep Codina, president de l'Associació de Pessebristes de Mataró

-Jesús Boné, secretari de l'Associació de Pessebristes de Mataró

-Carles Dresaire, pessebrista i president de l'Associació Fira de Nadal de Mataró

-Albert Dresaire, Pessebrista i historiador. Coautor del llibre Les figures del nostre pessebre. Una mirada al pessebrisme a Catalunya.

El programa Pantalla Oberta s'emetrà dimecres dia 1 de desembre a les 22.30 hores; dijous, a les 10.00 i 16.00 hores; dissabte a les 10.00 i dilluns a les 17.00 hores.

La tertúlia sobre l'art dels pessebres també es podrà veure a internet, a través del servei de televisió a la carta, disponible a l'adreça www.m1tv.cat

 

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl