Inici > Notícies > m1tv emet imatges de la nevada de 1962 a Mataró

Sala de Premsa

24/12/2010

També s'emetran imatges d'arxiu de Vilassar de Mar Televisió amb notícies dels anys 80

m1tv emet imatges de la nevada de 1962 a Mataró

El canal m1tv emetrà durant aquestes festes un programa especial amb imatges de la gran nevada de 1962 a Mataró. El programa inclou imatges filmades amb pel·lícula de 8 m/m que han estat cedides pels mataronins Joan Carles Ruz i Joaquim Viada. Els espectadors podran veure els efectes de la gran nevada que va sorprendre el litoral català la matinada del dia de Nadal de 1962. L'emissió del programa forma part de la col·laboració de m1tv amb el professional de l'audiovisual Andreu Roig que, a través de la seva pàgina web www.mataroretro.net recupera imatges de gran valor documental rodades amb pel·lícula cinematogràfica per diversos aficionats locals. Fruit d'aquesta col·laboració, m1tv va emetre durant els dies de Les Santes, imatges de la festa major de  la capital del Maresme rodades durant els anys setanta del segle XX. El programa s'emetrà divendres dia 24 de desembre a les 22.30 hores i es reemetrà diverses vegades durant els dies de Nadal i Sant Esteve.

D'altra banda, m1tv també col·labora amb Vilassar de Mar Televisió per tal de donar difusió al seu arxiu d'imatges. Així, els dies 27, 28 i 29 de desembre, a 2/4 de 10 de la nit, els espectadors tindran oportunitat de veure imatges del bicentenari del municipi (1984), les festes del barri El Barato (1984), i els actes del centenari de l'Ateneu Vilassanès (1983).

 

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl