Inici > Notícies > m1tv emet una programació especial de Reis, que inclou la retransmissió en directe de la cavalcada de Mataró

Sala de Premsa

04/01/2011

Els informatius de m1tv faran un seguiment de les cavalcades de Reis de diversos municipis maresmencs. També s'emetrà una marató de nadales escolars i el documental "Cançonetes per la Bressola"

m1tv emet una programació especial de Reis, que inclou la retransmissió en directe de la cavalcada de Mataró

m1tv, la televisió de Mataró i el Maresme, emetrà una programació especial amb motiu de la diada de Reis. Així, dimecres, dia 5, les càmeres de m1tv retransmetran en directe la cavalcada de Reis de la capital del Maresme. A partir de les 7 de la tarda, l'equip tècnic i humà de m1tv, amb Marta Pedrico, Marta Martorell i Guillem Roset com a cares visibles a les pantalles, mostrarà l'arribada de la cavalcada a la Riera mataronina i oferirà entrevistes a peu de carrer. Durant la emissió, diversos mataronins del món de la cultura i l'espectacle recordaran les cavalcades de la seva infantesa. Finalment, els Reis Melcior, Gaspar i Baltasar s'adreçaran a tota la comarca a través dels micròfons i càmeres de m1tv.

També, durant els informatius dels dies 5 i 6 de gener, es farà un seguiment de l'arribada dels Reis Màgics de l'Orient a diversos municipis de la nostra comarca.

D'altra banda, la tarda del dia de Reis, s'oferirà una marató de les nadales que els alumnes de les escoles han cantat durant aquests dies a través de m1tv. El programa especial de nadales s'emetrà a partir de 2/4 de 4 de la tarda del 6 de gener.

Finalment, el mateix dijous, a les 9 del vespre, s'emetrà el documental "Cançonetes per la Bressola", que inclou imatges del concert de cançons populars catalanes enregistrat al Palau de la Música Catalana el mes de desembre. Temes com "El noi de la mare", "El petit vailet", "El rossinyol" i "Mardarideta", són interpretats per Lluís Gavaldà, Gerard Quintana, Anna Roig, Lídia Pujol, Mazoni, Refree, els Tekameli i els nins i nines de la Bressola. La direcció musical és de Xavi Lloses i la realització artística de l'arenyenc Lluís Danés. El documental inclou entrevistes amb els alumnes de la Bressola (les escoles catalanes de Catalunya Nord), enregistrades a la població maresmenca d'Arenys de Mar. "Cançonetes per la Bressola" també s'emetrà divendres a les 5 de la tarda i dissabte a les 6.

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl