Inici > Notícies > El programa “Peluts”, de m1tv, s’emetrà en cadena per la Xarxa de Televisions Locals

Sala de Premsa

10/01/2011

L’espai, que compta amb la col·laboració de l’SPAM, dóna veu als animals abandonats

El programa “Peluts”, de m1tv, s’emetrà en cadena per la Xarxa de Televisions Locals

La televisió local de Mataró i el Maresme (m1tv), la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya (XTVL) i la Societat Protectora d’Animals de Mataró (SPAM) presenten el programa “Peluts”, que s’emetrà en cadena per la XTVL a partir del 12 de gener. L’acte ha tingut lloc aquest dilluns, 10 de gener, a la seu de m1tv, al Centre Cívic Pla d’en Boet de Mataró. La presentació ha anat a càrrec del president del Consorci Digital Mataró-Maresme i alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron; el director general de la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya, Marc Melillas; la presidenta de la Societat Protectora d’Animals de Mataró, Sílvia Serra; i el director de m1tv, Joan Catà.

 

“Peluts” té per objectiu fer arribar a l’espectador la problemàtica dels animals de companyia abandonats, així com promoure la seva adopció i la tinença responsable d’aquests animals. La realització del programa neix fruit de la col·laboració amb la Societat Protectora d’Animals de Mataró (SPAM). “Peluts” és un magazine setmanal de 25 minuts de durada que combina imatges de plató amb reportatges molt dinàmics sobre els animals de companyia. Inclou un reportatge sobre un animal que necessita ser adoptat, un altre sobre una família que ha adoptat un gat o un gos, un tercer amb consells veterinaris i un darrer protagonitzat per personatges coneguts que parlen dels valors positius d’adoptar un animal abandonat.

“Peluts”, presentat per Laura Ramiro, es va estrenar a m1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme, el mes de setembre. Des del primer moment, el programa ha tingut molt bona acollida entre els espectadors maresmencs. En el servei de televisió a la carta que m1tv i la XTVL ofereixen a través d’internet, “Peluts” ha estat sempre el programa més visitat del portal de m1tv i un dels millors posicionats en el rànquing d’audiències de Catalunya.

A partir del 12 de gener, el programa farà el salt a la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya i s’emetrà en cadena en horari familiar tots els dimecres a les 7 de la tarda. “Peluts” s’emetrà simultàniament per TV L'Hospitalet, Canal Terrassa Vallès, VOTV Vallès Oriental Televisió, Canal Nord Figueres, Vallès Visió, Menorca TV, CLIP TV (Eïvissa), TAC 12, Canal Blau TV/Maricel TV (Vilanova-Sitges), Canal Reus TV, El 9 TV (Vic), GAVÀ Televisió, Conca TV (Igualada), TV Badalona, Televisió de Girona, Penedès TV, Lleida TV, i, evidentment, m1tv.

En el primer capítol, l’equip de “Peluts” explicarà la història d’un gos i un gat que necessiten trobar família amb urgència. També es parlarà dels abandonaments que hi ha a Catalunya. Es presentarà el refugi de Cal Pilé, a Mataró, on hi viuen gairebé un centenar de gossos. I l’àvia Remei ens mostrarà els seus gossos de companyia.

"Peluts" també es pot veure per internet a través del servei de televisió a la carta a www.m1tv.cat

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl