Inici > Notícies > m1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme, consolida el seu lideratge d’audiència, segons el Baròmetre

Sala de Premsa

31/01/2011

m1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme, consolida el seu lideratge d’audiència, segons el Baròmetre

La 6a Onada del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura consolida el lideratge de m1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme. L’estudi, fet públic avui, atorga 46.000 espectadors d’audiència acumulada, quatre vegades més que els principals competidors. A la vegada, el Baròmetre confirma també que m1tv és la televisió local que ofereix millor informació de proximitat al Maresme.

La xifra de 46.000 espectadors manté m1tv en les posicions capdavanteres del rànquing de televisió local de tot Catalunya i representa un 4,5% d’augment en relació a la 1a Onada de 2010, la primera després de la fusió de Maresme Digital TV i Televisió de Mataró. Una trajectòria ascendent en un moment de fragmentació de l’audiència, en general, i de canvi de marca arran de la fusió, en particular.

En els últims mesos, m1tv ha fet també una aposta per la televisió a la carta. Ara, tots els informatius i programes de m1tv es poden veure per internet (www.m1tv.cat) gràcies a la plataforma xip/tv implantada per la Xarxa de Televisions Locals. Precisament, la graella de m1tv va ser la més vista de totes les televisions locals el passat mes de desembre en aquesta plataforma de televisió a la carta.

 

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl