Inici > Notícies > L'UBM i m1tv promouen els valors del comerç local

Sala de Premsa

08/02/2011

La Unió de Botiguers de Mataró i m1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme, acorden fomentar els avantatges del comerç de proximitat

L'UBM i m1tv promouen els valors del comerç local

La Unió de Botiguers de Mataró (UBM) i m1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme, han rubricat avui un conveni de col·laboració mútua per al foment dels valors i dels avantatges del comerç de proximitat.

m1tv es compromet a difondre els actes i les fires organitzats per l’UBM en els seus informatius i programes. A més, els continguts audiovisuals que facin referència al comerç, en general, i a l’UBM, en particular, seran cedides a l’UBM perquè les pugui difondre a través dels seus mitjans corporatius, especialment la seva web. A canvi, l’UBM afavorirà la consolidació de m1tv com a mitjà audiovisual de referència a Mataró i al Maresme i considerarà m1tv com a mitjà col·laborador de les activitats que du a terme. El president de l’UBM, Jordi Vallcorba, i el director d’m1tv, Joan Catà, han firmat el conveni a la seu d’UBM, acompanyats de Josep Filbà, secretari general de l’UBM, i Jaume Puig, coordinador de m1tv.

Aquest conveni de foment del comerç de proximitat se suma als que m1tv ja ha signat amb diverses entitats per al foment de la cultura i la llengua i també amb diversos mitjans de comunicació locals per al foment de la comunicació de proximitat.

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl