Inici > Notícies > El CN Mataró i m1tv fomenten conjuntament els valors de l’esport

Sala de Premsa

24/02/2011

Compromís de la històrica entitat esportiva i la televisió local de Mataró i el Maresme

El CN Mataró i m1tv fomenten conjuntament els valors de l’esport

 
 

El president del Centre Natació Mataró (CNM), Josep Masriera, i el director d’m1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme, Joan Catà, han rubricat a la seu de l’entitat esportiva mataronina un conveni de col·laboració per al foment dels valors de l’esport.

 

 

El conveni estableix que m1tv difondrà i promourà els principals esdeveniments del CNM, especialment dels equips de waterpolo masculí i femení reconeguts per la seva excel·lència. L’acord també contempla la cessió dels documents audiovisuals produïts per m1tv que tractin del CNM perquè puguin difondre’s a través dels seus mitjans corporatius, sobretot la web.

Per la seva banda, el CNM es compromet a afavorir la consolidació d’m1tv com a mitjà audiovisual de referència a Mataró i a la comarca del Maresme compromès amb la comunicació i la divulgació de l’esport local d’excel·lència i de base, masculí i femení. Amb aquesta voluntat cedeix els drets d’enregistrament dels partits i competicions on prengui part el CNM, tal com històricament s’havia fet amb Televisió de Mataró.

EL CNM va néixer l’any 1932, erigint-se en continuador del Club Natació Mataró (1920-1929) i de la secció de natació del Club Gimnàstic Mataroní (1930-1932). La seva activitat principal és la pràctica i la projecció de les activitats esportives que es realitzen en les seves instal·lacions i que comprenen les quatre seccions del centre: la natació, el waterpolo, el tennis taula i la triatló. L’entitat destaca també per l’enorme activitat social que realitza a la ciutat.

m1tv és una televisió compromesa amb l’esport i la ciutat i ho fa palès en els continguts de la seva programació habitual, entre els quals ocupen un espai rellevant els relacionats amb la promoció de l’esport i dels seus valors.

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl