Inici > Notícies > Mataró Retro i m1tv promouen la difusió del patrimoni audiovisual

Sala de Premsa

24/02/2011

El canal web i la televisió local de Mataró i el Maresme obren una via de col·laboracióació i difusió del patrimoni audiovisual

Mataró Retro i m1tv promouen la difusió del patrimoni audiovisual

El canal web Mataró Retro, integrat a la plataforma web audiovisual interactiva www.arprodtv.net, i m1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme, han rubricat avui un conveni per promoure la recuperació i la difusió del patrimoni audiovisual de la ciutat de Mataró.

Mataró Retro recull films de la ciutat, pel·lícules de cinema domèstic i súper 8, cedides per institucions i particulars que constitueixen una finestra al passat de Mataró de gran interès històric i social. A partir d’ara, m1tv, sensible al patrimoni històric i sociocultural de la ciutat i amb la voluntat de col·laborar en la recuperació del patrimoni audiovisual, difondrà a través de la seva programació les novetats del canal web Mataró Retro. Andreu Roig, responsable de Mataró Retro, i Joan Catà, director d’m1tv, han firmat aquest conveni, acompanyats de Jaume Puig, coordinador d’m1tv.

Aquest conveni de promoció i difusió del patrimoni audiovisual de proximitat se suma als que m1tv ja ha signat amb diverses entitats per al foment del comerç o de la cultura i la llengua, i també amb diversos mitjans de comunicació locals per al foment de la comunicació de proximitat.

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl