Inici > Notícies > Capgrossos de Mataró i m1tv promouen la cultura castellera

Sala de Premsa

Capgrossos de Mataró i m1tv promouen la cultura castellera

Signatura acord m1tv Capgrossos

04/03/2011

L'entitat mataronina i la televisió local de Mataró i el Maresme rubriquen un acord de col·laboració

Capgrossos de Mataró i m1tv promouen la cultura castellera

El president de la colla castellera Capgrossos de Mataró, Jordi Fornells, i el director d’m1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme, Joan Catà, han rubricat a la seu de l’entitat mataronina un conveni de col·laboració per al foment de la cultura i la tradició castellera.

El conveni estableix que m1tv difondrà i promourà les activitats dels Capgrossos de Mataró i que retransmetrà les principals jornades de la colla. L’acord també contempla la cessió dels documents audiovisuals emesos per m1tv que tractin dels Capgrossos perquè puguin difondre’ls a través dels seus mitjans corporatius.

Per la seva banda, Capgrossos de Mataró es compromet a afavorir la consolidació d’m1tv com a mitjà audiovisual de referència a Mataró i a la comarca del Maresme compromès amb la comunicació i la divulgació de la cultura i la tradició castellera. Amb aquesta voluntat cedeix les imatges enregistrades per la pròpia colla durant les actuacions realitzades en els desplaçaments per a la confecció de notícies i reportatges per part d’m1tv.

Capgrossos de Mataró és una colla de gamma extra que aplega un miler llarg d’associats de Mataró i municipis pròxims (Argentona, Sant Andreu de Llavaneres, Premià de Mar, Vilassar de Mar, Cabrils, Canet de Mar, Sant Cebrià de Vallalta...).

El vincle amb la televisió local ha estat estret des dels seus orígens, a finals de l’any 1995, quan un grup de joves aficionats als castells va prendre la iniciativa de crear una colla castellera a Mataró i van fer una crida pública amb l’ajut de l’antiga Televisió de Mataró.

Aquest conveni de foment de la cultura i la tradició castellera se suma als que m1tv, la televisió que parla de tots, ja ha signat amb diverses entitats per al foment del comerç, la cultura i l’esport, i també amb diversos mitjans de comunicació locals per al foment de la comunicació de proximitat.

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl