Inici > Notícies > El Teatre La Massa i m1tv rubriquen un acord per fomentar la cultura

Sala de Premsa

El Teatre La Massa i m1tv rubriquen un acord per fomentar la cultura

Acord La Massa - m1tv

08/03/2011

L'entitat de Vilassar de Dalt i la televisió local de Mataró i el Maresme obren una via de col·laboració

El Teatre La Massa i m1tv rubriquen un acord per fomentar la cultura

El president del Consorci del Teatre Municipal de Vilassar de Dalt, La Massa, Ferran Lorca, i el director d’m1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme, Joan Catà, han rubricat a la seu de l’entitat vilassarenca un conveni de col·laboració per al foment de la cultura i la llengua. Els ha acompanyat el regidor de cultura de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt, Xavier Yelo,

El conveni estableix que m1tv promourà i cooperarà activament en les activitats que programi i organitzi La Massa i contempla la cessió dels documents audiovisuals emesos per m1tv que tractin de La Massa. Per la seva banda, La Massa afavorirà la consolidació d’m1tv com a mitjà audiovisual de referència a la comarca del Maresme compromès amb la comunicació i la divulgació de la cultura.

El Consorci del Teatre Municipal de Vilassar de Dalt és un dels centres neuràlgics de l’activitat cultural i artística de la vila. L’edifici que l’allotja té un gran interès arquitectònic i històric. L’aforament és de 490 localitats. La seva programació estable el converteix en el teatre en actiu de referència al Baix Maresme.

Amb la signatura d’aquest conveni amb una entitat de Vilassar de Dalt, m1tv obre a tots els municipis integrats en el Consorci Digital Mataró-Maresme, responsable d’m1tv, la seva línia de col·laboració amb entitats, clubs, associacions i mitjans de comunicació. El conveni amb La Massa se suma als que m1tv, la televisió que parla de tots, ja ha signat amb diverses entitats per al foment del comerç, la cultura i l’esport, i també amb diversos mitjans de comunicació locals per al foment de la comunicació de proximitat.

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl