Inici > Notícies > Capgròs i m1tv obren una via de col·laboració per enfortir la comunicació local

Sala de Premsa

Capgròs i m1tv obren una via de col·laboració per enfortir la comunicació local

Joan Catà i Mateu Ros

15/03/2011

El setmanari i la televisió local de Mataró i el Maresme refermen la voluntat de ser útils als ciutadans

Capgròs i m1tv obren una via de col·laboració per enfortir la comunicació local

L’editor del setmanari Capgròs, Mateu Ros, i el director gerent d’m1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme, Joan Catà, han rubricat a la seu de la publicació un acord de col·laboració mutu per al foment de la comunicació local.

Capgròs i m1tv consideren que la comunicació local és “un element indispensable per vertebrar i cohesionar socialment el territori a través de continguts informatius d’actualitat especialitzats en la proximitat”. Amb aquest acord Capgròs i m1tv obren una via de col·laboració mútua per enfortir la comunicació local i comarcal des d’una clara vocació de servei a la comunitat i de ser útil als ciutadans.

Amb la signatura d’aquest conveni amb el setmanari Capgròs, m1tv confirma la seva voluntat de col·laboració amb entitats, clubs, associacions i mitjans de comunicació. El conveni se suma als que m1tv ja ha signat amb diverses entitats per al foment del comerç, la cultura i l’esport, i també amb diversos mitjans de comunicació locals per al foment de la comunicació de proximitat.

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl