Inici > Notícies > m1tv estrena “Nosaltres els maresmencs”

Sala de Premsa

21/03/2011

La minisèrie produïda per Clack i Claraboia té tres capítols i s’emetrà els dies 28, 29 i 30 de març a les 22.30h

m1tv estrena “Nosaltres els maresmencs”

Dimecres 23 de març, a 2/4 de 9 del vespre, a can Lleonart a Alella, es presenta “Nosaltres els maresmencs”, una ambiciosa producció televisiva d'm1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme. La sèrie, produïda per Clack i Claraboia, compta amb el suport del Consell Comarcal del Maresme.

Nosaltres, els maresmencs” és una road-movie de Montgat a Calella [web] i és una minisèrie televisiva que es pregunta en veu alta sobre l’existència de la comarca del Maresme. No és una enquesta, sinó que parteix del convenciment del polifacètic periodista i activista cultural Albert Calls -cabrerenc però maresmenc universal - que el Maresme no és una entelèquia o que, si més no, després de la represa democràtica, el Maresme va existir en el mapa mental de la gent de la cultura i la comunicació.

El projecte consta de tres episodis d'una hora de durada cadascun i s'emetrà per m1tv l’última setmana de març: dilluns (28 de març), dimarts (29 de març) i dimecres (30 de març) a les 22.30h. El colofó de l’últim episodi serà una edició extraordinària del debat Pantalla Oberta dedicada a “Nosaltres els maresmencs”.

En els 180 minuts de la sèrie s'entrevisten fins a 27 personalitats de l'àmbit de la cultura, la història, la comunicació i la política, tots vinculats amb les peripècies vitals d'Albert Calls. Reflexions i crítiques sobre la cultura i la política, des d'un punt de vista casolà, fresc, divertit, i amb ànim d’atiar la discussió el Maresme i la seva gent.

El rodatge de la minisèrie va realitzar-se en temps real el mes de setembre passat de forma semblant al que es veurà en pantalla. Durant el rodatge els protagonistes del treball, Albert Calls i Eloi Aymerich (periodista i productor) i l'equip tècnic van anar a peu, en tren, en cotxes, en vaixell i en autobús per recórrer el Maresme de punta a punta.

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl