Inici > Notícies > Mataró acull la III edició del Tecnolocal

Sala de Premsa

05/04/2011

Els reptes i oportunitats del sector audiovisual a Internet, eix central de la trobada del 6 d'abril al TecnoCampus Mataró-Maresme

Mataró acull la III edició del Tecnolocal

 

La III edició del TECNOLOCAL, el fòrum de reflexió sobre les noves tecnologies, els nous formats i la creativitat de proximitat de la Xarxa Audiovisual Local analitzarà els reptes i oportunitats de l'audiovisual a Internet. L'edició d'enguany del TECNOLOCAL organitzat per la Xarxa de Televisions Locals, lamalla.cat i m1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme, se celebrarà aquest dimecres 6 d'abril al Tecnocampus Mataró-Maresme. El fòrum s'adreça als treballadors i tècnics de més dels cent mitjans que formen part de la XAL i als d'altres empreses interessades del sector audiovisual.

En les diferents sessions de la jornada d'una manera teòrico-pràctica s’abordaran les sinergies existents entre el mon audiovisual i les noves possibilitats de projecció i distribució dels continguts a internet. La primera sessió anirà a càrrec del conseller delegat d'InOutTV, Eudald Domènech, que parlarà sobre la televisió connectada.

A la segona sessió el director de lamalla.cat, Dídac Boza, presentarà els resultats de l' experiència d'un any del xip/tv. Finalment el consultor d'estratègies digitals, Oriol Ibars, reflexionarà a la conferència Existeix un model audiovisual a Internet? sobre els possibles models de negoci i el rol que desenvolupen els generadors i gestors de continguts audiovisuals.

El fòrum clourà al voltant de les 13.30 amb l’exposició de les conclusions sobre la jornada i una visita a les futures instal·lacions d'm1tv.

Podeu trobar més informació al web www.tecnolocal.cat

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl