Inici > Notícies > Divendres, la Processó de de Mataró

Sala de Premsa

16/04/2011

Dijous a la nit, La Madrugá de Sevilla

Divendres, la Processó de de Mataró

La Processó General de Mataró protagonitzarà divendres 22 d’abril la programació d’m1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme. A les 22.30h s’emetrà un programa especial dedicat íntegrament al pas de la processó pel carrer Nou, després de la sortida de la Plaça de Santa Maria, punt d’inici i final del recorregut pels carrers de la ciutat.

Aquesta processó és un dels moments culminants de la multitudinària Setmana Santa de Mataró. La retransmissió, que anirà a càrrec d’un equip tècnic i periodístic d’m1tv, comptarà amb la col·laboració de la Comissió Setmana Santa Mataró 2011. Diumenge 24 d’abril a les 17h m1tv repetirà íntegrament la retransmissió.

m1tv també emetrà dimarts 19 d’abril a les 22.30h al programa C-60, que es difon conjuntament amb VOTV (Vallès Oriental TV – Granollers), el documental “La Setmana Santa de Mataró, història d’una tradició” que repassa el passat i el present de la Setmana Santa amb la presència de totes les germandats i confraries de Mataró. m1tv donarà una àmplia cobertura a tots els esdeveniments de la Setmana Santa mataronina.

Així mateix, la nit de Dijous a Divendres Sant, a partir de les 00.30h, m1tv emetrà en directe, a través de la Xarxa de Televisions Locals i en connexió amb Giralda TV, la televisió municipal de Sevilla, la processó més emblemàtica de la Setmana Santa sevillana, La Madrugá.

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl