Inici > Notícies > Nova revista de premsa comarcal diària

Sala de Premsa

16/04/2011

La televisió local de Mataró i el Maresme difon a través d’un ticker d’actualitat els titulars de les notícies d’El Punt, El Tot, Capgròs, Mataró Ràdio i m1tv, entre altres

Nova revista de premsa comarcal diària

m1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme, incrementa l'oferta informativa als seus espectadors i ofereix a partir d’avui els titulars actualitzats dels principals mitjans de comunicació de la comarca – El Punt, El Tot, Capgròs, Mataró Ràdio…, i per descomptat, m1tv -- a través del seu ticker d’actualitat.

Cada dia durant la franja matinal m1tv actuarà de plataforma de difusió dels titulars dels diferents mitjans de comunicació de proximitat amb la voluntat d’enfortir el paper vertebrador que juga la comunicació local al Maresme.

Aquest ticker d’actualitat també difondrà els titulars d’actualitat, els resultats esportius i les novetats de programació d’m1tv.

Amb aquesta iniciativa m1tv ofereix informació continuada a través del prisma propi dels diferents mitjans de comunicació locals, contribueix a millorar el servei que es dóna als ciutadans, aferma la seva voluntat de pluralitat i es consolida com un mitjà obert a la cooperació amb els altres mitjans locals.

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl