Inici > Notícies > Dissabte 23 d’abril: Especial Sant Jordi

Sala de Premsa

20/04/2011

m1tv programa una edició especial de l’informatiu 24Hores Maresme

Dissabte 23 d’abril: Especial Sant Jordi

m1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme, emetrà aquest dissabte 23 d’abril una edició especial de l’informatiu 24Hores Maresme, a les 20.30h dedicada a la diada de Sant Jordi. L’informatiu, dirigit i presentat per Oriol Debat, tindrà de manera excepcional una hora de durada per recollir àmpliament l’ambient de la festa del llibre i la rosa, amb les opinions dels escriptors, dels paradistes i dels ciutadans, així com dels actes institucionals.

L’informatiu, com és habitual, s’emetrà en ‘simulcast’ també a través d’m2tv. A més, aquest informatiu especial es reemetrà per m1tv diumenge 24 d’abril (8h, 9.30h, 11.30h i 13.30h).

Amb aquest informatiu especial m1tv referma la seva voluntat de donar el protagonisme als ciutadans resseguint el calendari festiu, de la mateixa manera que fa amb les festes majors i les celebracions populars, socials i/o esportives, dels diferents municipis del Maresme.

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl