Inici > Notícies > La Clau i m1tv col•laboraran per enfortir la comunicació local

Sala de Premsa

La Clau i m1tv col•laboraran per enfortir la comunicació local

Xavier Clarimon i Joan Catà

06/05/2011

El setmanari i la televisió local de Mataró i el Maresme refermen la voluntat de treballar per ser útils als ciutadans

La Clau i m1tv col•laboraran per enfortir la comunicació local

El director del setmanari La Clau, Xavier Clarimon, i el director gerent d’m1tv, Joan Catà, han rubricat a la seu de la televisió local de Mataró i el Maresme un acord de col·laboració mutu per al foment de la comunicació local.

La Clau i m1tv consideren que la comunicació local és “un element indispensable per vertebrar i cohesionar socialment el territori a través de continguts informatius d’actualitat especialitzats en la proximitat”. Amb aquest acord La Clau i m1tv obren una via de col·laboració mútua per “enfortir la comunicació local i comarcal” des d’una clara vocació de servei a la comunitat i de ser útil als ciutadans.

La Clau és una revista setmanal i gratuïta que s’edita a Vilassar de Mar des de fa 25 anys i que cobreix de manera especial el Baix Maresme.

La signatura d’aquest conveni amb el setmanari La Clau confirma la voluntat d’m1tv de col·laborar amb entitats, clubs, associacions i mitjans de comunicació. El conveni se suma als que m1tv ja ha signat amb diverses entitats per al foment del comerç, la cultura i l’esport, i també amb diversos mitjans de comunicació locals per al foment de la comunicació de proximitat.

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl