Inici > Notícies > 22M: Diumenge a les 19h "Especial eleccions"

Sala de Premsa

22M: Diumenge a les 19h "Especial eleccions"

Especial Eleccions

16/05/2011

Cinc hores en directe des dels centres de producció de Mataró i Calella, des de la unitat mòbil al Masnou, i des de les seus dels principals partits polítics

22M: Diumenge a les 19h "Especial eleccions"

Diumenge 22 de maig m1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme, i m2tv, la televisió local del Maresme Nord, oferiran conjuntament a partir de les 19h un programa especial de cinc hores de durada sobre la jornada electoral del 22M als 30 municipis de la comarca. L’espai, conduït pel periodista Pep Andreu, es desplegarà per tota la comarca per oferir al minut els resultats de l’escrutini poble a poble i les primeres reaccions dels candidats.

 

El programa es realitzarà en directe des dels estudis d’m1tv a Mataró (Centre Cívic del Pla d’en Boet) per cobrir la capital del Maresme, des dels estudis d’m2tv a Calella (Fàbrica Llobet-Guri) per seguir l’Alt Maresme i des de la unitat mòbil al Masnou (Can Malet) pel Baix Maresme, a més de les seus dels principals partits polítics. També s’oferirà als espectadors a l’instant les dades de l’escrutini oficial que subministri el Ministeri de l’Interior amb l’índex de participació, els vots de cada llista i els regidors atribuïts a cada candidatura.

Durant el dia els equips d’m1tv i m2tv resseguiran les votacions dels principals municipis i candidats i elaboraran una primera crònica de la jornada en un informatiu especial a les 14h. Aquest programa completa l’esforç realitzat per m1tv i m2tv per donar cobertura a la campanya de les eleccions municipals que ha sumat un total de 17 debats d’alcaldables, 80 entrevistes amb els caps de llista i una crònica de campanya diària de més de quinze minuts. Totes les entrevistes i debats es poden trobar al web d’m1tv (www.m1tv.cat), en el qual diumenge també es podrà seguir en directe el desenvolupament del programa “Especial eleccions”.

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl