Inici > Notícies > m1tv, referent informatiu del 22-M

Sala de Premsa

m1tv, referent informatiu del 22-M

especial 22M

27/05/2011

El nombre d’espectadors de la televisió local s’incrementa en un 61,5% amb motiu de la jornada electoral, segons la consultora audiovisual Barlovento Comunicación

m1tv, referent informatiu del 22-M

m1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme, i m2tv, la televisió local del Maresme Nord, es van erigir en referent informatiu comarcal durant la jornada del 22-M, especialment en el decurs de la nit electoral, a través del programa conjunt “Especial Eleccions”, conduït per Pep Andreu.

El programa, que va començar a les 7 del vespre i es va estendre fins a la mitjanit, va significar un desplegament televisiu, tècnic i humà, sense precedents per informar, minut a minut, dels resultats i de les reaccions dels municipis de la comarca.

 

Cinc hores de televisió en directe, més d'una vintena d'alcaldables valorant els resultats, una cinquantena de persones davant i darrera les càmeres, van convertir el programa “Especial Eleccions” en el programa més vist d’m1tv i m2tv. Segons els estudis d’audiència, la nit del 22-M el nombre d’espectadors que van veure la televisió local es va incrementar en un 61,5%, segons la consultora audiovisual Barlovento Comunicación.

 

El programa, realitzat des dels estudis d’m1tv a Mataró, al Centre Cívic del Pla d’en Boet, va seguir l’actualitat de l'Alt Maresme des del estudis d’m2tv a Calella, a la fàbrica Llobet-Guri de Calella, així com del Baix Maresme des de la unitat mòbil instal·lada al Masnou, als jardins del Centre Cívic de can Malet.

 

De Mataró, el programa especial va connectar en directe amb el discurs del guanyador, Joan Mora, des de la seu de CiU. Al mateix temps que també va connectar en directe amb la seu del PSC per escoltar les declaracions de Joan Antoni Baron, alcalde sortint de la ciutat. També es van recollir les primeres declaracions dels candidats del PP, ICV, CUP i ERC.

 

El programa es va poder seguir en directe per internet i va oferir les reaccions de personalitats i espectadors a través del facebook i del twitter d’m1tv.

 

El programa, així com el resum de la nit electoral amb resultats i declaracions es pot veure al web www.m1tv.cat

 

Aquest programa ha completat l’esforç realitzat per m1tv i m2tv per donar cobertura a la campanya de les eleccions municipals que ha sumat un total de 17 debats d’alcaldables, 80 entrevistes amb els caps de llista i una crònica de campanya diària de més de quinze minuts.

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl