Inici > Notícies > Descarregats 25.000 vídeos de la tv a la carta d’m1tv pel maig

Sala de Premsa

Descarregats 25.000 vídeos de la tv a la carta d’m1tv pel maig

m1tv

06/06/2011

Les eleccions municipals augmenten en un 78% les descàrregues i consoliden el model multiplataforma de la televisió local de Mataró i el Maresme

Descarregats 25.000 vídeos de la tv a la carta d’m1tv pel maig

En el decurs del mes de maig, coincidint amb la cobertura de les eleccions municipals, els espectadors del servei de televisió a la carta d’m1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme, han descarregat  24.836 videos, un 78% més que la mitjana.

Amb aquesta xifra, la més alta fins ara, el servei de televisió a la carta d’m1tv que acaba de complir un any, arriba als 168.829 vídeos descarregats a través de la plataforma de televisió a la carta xip/tv que comparteix amb la Xarxa de Televisions Locals. m1tv és una de les televisions locals amb un nombre més elevat de descàrregues de tot Catalunya.

Aquestes xifres d’audiència a través d’internet consoliden el projecte multiplataforma i multicanal d’m1tv. Mitjançant el xip/tv m1tv dóna millor servei als ciutadans aprofitant totes les finestres que obre la tecnologia, trenca les barreres geogràfiques de la difusió terrestre, arriba a un públic jove i sobretot prescriptor d’opinió, i reforça el seu perfil actiu i innovador.

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl