Inici > Notícies > Dissabte: Especial constitució dels nous ajuntaments

Sala de Premsa

Dissabte: Especial constitució dels nous ajuntaments

m1tv

09/06/2011

A les 12h, en directe el plenari d’elecció del nou alcalde de Mataró i a les 20.30h, informatiu especial amb els plenaris del Maresme

Dissabte: Especial constitució dels nous ajuntaments

m1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme, oferirà aquest dissabte 11 de juny, a partir de les 12h, el ple de constitució del nou ajuntament de Mataró i l’elecció del nou alcalde, el primer pas del nou mandat municipal sorgit de les urnes del 22 de maig. El plenari es podrà seguir en directe per internet (www.m1tv.cat) i es redifondrà íntegrament el mateix dissabte a les 17h.

A les 20.30h, s’emetrà –conjuntament amb m2tv, la televisió local del Maresme Nord- una edició extraordinària de l’informatiu 24Hores Maresme dedicada a repassar, un per un, els plenaris de constitució dels nous ajuntaments del Maresme i l’elecció dels seus respectius alcaldes.

Diumenge, 12 de juny, a les 14h, m1tv oferirà també íntegrament en diferit el ple de constitució del nou ajuntament d’El Masnou, que es redifondrà a les 17h, seguit del de Mataró.

D’altra banda, m2tv oferirà en directe aquest dissabte 11 de juny a les 12h el ple de constitució de l'Ajuntament de Calella. El plenari es reemetrà a les 17h de la tarda del mateix dissabte. A continuació, a les 18h, s’emetrà en diferit el ple de Pineda de Mar.

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl