Inici > Notícies > m1tv s’instal•la al Tecnocampus

Sala de Premsa

m1tv s’instal•la al Tecnocampus

m1tv

14/07/2011

Afavoreix les pràctiques dels estudiants del Grau en Mitjans Audiovisuals

m1tv s’instal•la al Tecnocampus

m1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme, s’ha instal·lat a la nova seu del Parc TecnoCampus Mataró-Maresme. Es tracta d’un espai de 191 m², ubicat a l’edifici TCM1, on es troben la redacció, el plató virtual amb càmeres robotitzades d’alta definició i els controls de realització i de continuïtat que ja utilitzava a l’anterior seu del Centre Cívic Pla d’en Boet.

La proximitat de la nova seu amb l’Escola Universitària Politècnica de Mataró facilita l’accés dels estudiants avançats del grau en Mitjans Audiovisuals a l’equipament d’última generació d’m1tv. La vinculació de l’emissora amb la formació universitària respon a la voluntat del projecte d’optimitzar els seus recursos i promoure la generació de continguts de proximitat, innovadors i de qualitat. 

La connexió amb el món universitari i el trasllat de la seu al TecnoCampus han anat paral·lels a la culminació del procés de fusió de Maresmedigital TV i la històrica Televisió de Mataró, iniciat a l’any 2009, que va portar a l’aparició de la nova marca m1tv, la televisió del Consorci Digital Mataró-Maresme, format per 10 ajuntaments i el Consell Comarcal del Maresme.

m1tv és la televisió local més vista als principals municipis de la comarca. Ofereix una graella de programació equilibrada i versàtil, especialitzada en l’actualitat local de Mataró i el Maresme i  amb una marcada voluntat de rigor i pluralitat. Actualment, emet pel canal 24 de la TDT des de Montgat fins a Blanes i per internet, tant en directe com a la carta.

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl