Inici > Notícies > Especial Santes 2011

Sala de Premsa

Especial Santes 2011

m1tv

25/07/2011

Cobertura extraordinària de la Festa Major de Mataró en col·laboració amb Mataró Ràdio

Especial Santes 2011

Amb motiu de les festes de Les Santes de Mataró, m1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme, ofereix una programació especial que inclou retransmissions en directe dels actes més emblemàtics com la Crida i la Missa de Glòria, un magazin diari Especial Santes 2011, dirigit per la periodista Marta Pedrico, i l’emissió dels quinze episodis del documental Santes 15!. La programació especial de Les Santes es realitzarà en col·laboració amb Mataró Ràdio.

Avui dilluns 25, a les 19.45h i en directe s’ofereix la Crida amb locució conjunta de M. Lluïsa Aranaz (Mataró Ràdio) i Guillem Roset (m1tv). Es redifondrà a les 00h.

Dimecres 27 de juliol, diada de Les Santes, es retransmetrà en directe a partir de les 10h la Missa de Glòria a Les Santes des de la Basílica de Santa Maria amb locució conjunta de M. Lluïsa Aranaz (Mataró Ràdio) i Manel Roca (m1tv). Es reemetrà el mateix dimecres a les 16h, dijous 28 a les 16.30h, dissabte 30 a les 18h i diumenge 31 de juliol a les 17h. Tant la Crida com la Missa s’emetran simultàniament per Mataró Ràdio i m1tv.

Avui dilluns 25 a les 21h s’estrena el magazin Especial Santes 2011 que diàriament fins divendres 29 ressegueix el batec de la festa, amb resums dels actes, reportatges i entrevistes als protagonistes de la festa. L'Especial Santes 2011, que inclou les seccions Santes de Nit i Santes Esportives, es repetirà cada dia a les 22.30h i la 1.30h, i l'endemà a les 7h i a les 8.30h, 12h i 15h.

El punt de partida de la programació especial es va donar amb la Diada Castellera de Les Santes, emesa en diferit ahir diumenge 24 de juliol a les 17h.

El canal m1tv ha col·laborat activament en la producció Santes 15!, una proposta audiovisual de la productora mataronina Clack, que mostra la festa major de Mataró des de l’òptica personal de 15 realitzadors mataronins. m1tv emet aquests dies els quinze episodis que formen part d’aquest projecte.

D’altra banda, a partir de la col·laboració amb el portal Mataró Retro, m1tv emet dimecres 27 de juliol a les 20h una filmació cinematogràfica de súper 8m/m realitzada pel cineasta mataroní Manuel Borràs i Julià. La pel·lícula mostra diversos moments de Les Santes de l’any 1984, entre altres, la xeringada, que tenia lloc en una plaça Santa Anna amb paviment de llambordes, deu anys abans de la construcció del pàrquing subterrani. Igualment es reemetran diversos clips cinematogràfics de Les Santes dels anys 70 i 80, emesos anteriorment dins la secció Arxiu TV amb el títol genèric Santes d’ahir.

La programació especial dedicada a les festes de Les Santes també es pot veure a través d’internet pel servei de televisió en directe o el de televisió a la carta a www.m1tv.cat.

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl