Inici > Notícies > Diumenge: Especial Diada Nacional de Catalunya

Sala de Premsa

Diumenge: Especial Diada Nacional de Catalunya

m1tv

08/09/2011

En directe a les 10.30h l’ofrena floral de la plaça Rafael Casanova de Mataró i a les 20.30h un informatiu extraordinari sobre els principals actes de la comarca

Diumenge: Especial Diada Nacional de Catalunya

Amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya m1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme, oferirà diumenge 11 de setembre una programació especial que inclou la retransmissió en directe de la tradicional ofrena floral que té lloc a Mataró, a la plaça Rafel Casanova. un resum dels actes que se celebren durant el dia en els principals municipis del Maresme i l’emissió íntegra de l’acte institucional que té lloc al Parc de la Ciutadella de Barcelona, davant del Parlament de Catalunya.

PROGRAMACIÓ ESPECIAL ONZE DE SETEMBRE

10.30h Acte institucional i ofrena floral de Mataró. A continuació, acte institucional de la Generalitat des del Parc de la Ciutadella de Barcelona. (Reemissions de l’ofrena floral de Mataró: diumenge 11 de setembre a les 13.30h i a les 17h i dilluns 12 de setembre a les 9h i a les 15h)

20.30h 24 Hores Maresme Especial Diada Nacional de Catalunya amb la crònica dels actes i ofrenes dels principals municipis del Maresme. (Reemissions de l’informatiu especial: dilluns 1h, 8h, 11.30h i 13.30h)

La programació especial d’m1tv dedicada a la Diada Nacional de Catalunya es pot veure en directe per internet a través del web m1tv.cat, i també és accessible a través de la televisió a la carta d’m1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme.

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl