Inici > Notícies > Diaridelamusica.com s’incorpora a la graella de tardor de l'XTVL

Sala de Premsa

Diaridelamusica.com s’incorpora a la graella de tardor de l'XTVL

m1tv

13/09/2011

L’espai, coproduït per m1tv i l’XTVL, està dirigit per Clack Música! amb la participació del Grup Enderrock

Diaridelamusica.com s’incorpora a la graella de tardor de l'XTVL

Diaridelamusica.com (ddM) d’m1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme, s’incorpora a la graella de tardor de la Xarxa de Televisions Locals (XTVL) els divendres a mitjanit a partir d’aquesta setmana. El programa és una coproducció de l’XTVL i m1tv, amb la participació periodística del Grup Enderrock. El segell Clack Musica! és el responsable de la seva direcció, tal com estava fent actualment per a m1tv i VOTV en una edició per a les comarques del Maresme i el Vallès Oriental.

L’espai té un format modern i atrevit que se serveix en càpsules i busca la concertació amb els agents musicals -programadors públics i privats, grups i públic- del territori per dinamitzar la música feta al país. De fet, sensible a la realitat local i comarcal, el Diaridelamusica.com cada setmana oferirà cròniques enregistrades en les principals sales de concerts del país així com agendes personalitzades per cada territori, dins la voluntat de no fer un programa musical més sinó posant en valor les iniciatives sorgides del conjunt del territori.

 

Inicialment, es preveu la producció de cinc agendes musicals diferents, una amb caràcter general i quatre d’específiques que abastaran les següents zones: Comarques Gironines, Catalunya Central, Maresme - Vallès Oriental i Barcelona Metropolitana. Aquesta divisió territorial s’ha fet prenent com a referència les seus cinc seus de la Xarxa de Cases de la Música Popular, que es troben a L’Hospitalet de Llobregat, Manresa, Mataró, Salt i Terrassa. A més, en el cas de l’agenda del Maresme i Vallès Oriental, s’hi inclourà també la cobertura d’un concert que hagi tingut lloc l’anterior cap de setmana en aquesta escena.

 

A la idiosincràsia pròpia del projecte Diaridelamusica.com, nascut a Mataró el 2006, hi figura també la difusió mitjançant els nous llenguatges audiovisuals: xip/tv, canal youtube, comunitats de seguidors a les xarxes socials Twitter i Facebook i portal propi multimèdia especialitzat.

 

El programa es presenta al Mercat de Música Viva de Vic dissabte 17 de setembre, a les 16.30h, just l’endemà de la seva estrena a la graella de l’XTVL.

 

La programació en cadena de l’XTVL cobreix la majoria de demarcacions de TDT-local de Catalunya, incloses totes les de l’àrea metropolitana de Barcelona. Actualment ofereixen aquesta programació les següents televisions de proximitat: TV L’Hospitalet, TV Badalona, Canal 25 (Barcelonès), Canal Terrassa Vallès, VOTV (Vallès Oriental), Vallès Visió (Vallès Oriental), Canal Set (Vallès Oriental), m1tv (Maresme), Canal Blau TV-Maricel TV (Garraf), Penedès TV, Gavà TV, Conca TV (Anoia), El 9 TV (Osona), TAC 12 (Tarragonès), Canal Reus, Lleida TV, TV Girona, Canal Nord Figueres, Olot TV, TV Berguedà, Menorca TV, CLIP TV (Eïvissa).

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl