Inici > Notícies > Peluts enceta la segona temporada a m1tv

Sala de Premsa

Peluts enceta la segona temporada a m1tv

Peluts

20/09/2011

Diverses televisions de l’XTVL emeten l’espai, que compta amb la col•laboració de l’SPAM

Peluts enceta la segona temporada a m1tv

Peluts, el programa que dóna veu als animals abandonats, enceta aquest dimarts 20 de setembre a les 20h la seva segona temporada a m1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme. L’espai compta amb la col·laboració de la Societat Protectora d’Animals de Mataró (SPAM) i és difós per diverses televisions de la Xarxa de Televisions Locals (XTVL).

Peluts, presentat per Laura Ramiro, té per objectiu fer arribar a l’espectador la problemàtica dels animals de companyia abandonats, així com promoure la seva adopció i la tinença responsable d’aquests animals. L’espai és fruit de la col·laboració amb l’SPAM. Peluts és un magazine setmanal de 25 minuts que combina imatges de plató amb reportatges molt dinàmics sobre els animals de companyia, referits a animals que necessiten ser adoptats o a consells veterinaris. Peluts s’emet per m1tv cada dimarts a les 20h, i es reemet cada dimecres (9h, 12.30h, 15h i 17.30h), cada dissabte (20h) i cada diumenge (11.30h).

Peluts també es pot veure per internet a través del servei de televisió a la carta a www.m1tv.cat Des del primer dia, Peluts ha tingut molt bona acollida entre els espectadors maresmencs. En el servei de televisió a la carta d’m1tv sempre ha estat el programa més visitat i un dels més ben posicionats en el rànquing d’audiències de totes les televisions locals de Catalunya.

En el primer capítol d’aquesta nova temporada, Peluts tracta de la formació dels gossos. El curs escolar comença i els gossos de l’SPAM també preparen les motxilles. Parla dels nous cursos de formació que s’inicien en els refugis d’animals abandonats de l’SPAM i que tenen com a objectiu formar gossos especialitzats per prendre part activa en teràpies de les persones que més ho necessiten. I per descomptat s’explica la història d’un gos i d’un gat que necessiten trobar una família. Ajudeu-los a trobar una llar!

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl