Inici > Notícies > m1tv recupera Espai d’Art, amb Pere Pascual

Sala de Premsa

m1tv recupera Espai d’Art, amb Pere Pascual

Espai_art

29/09/2011

L’històric programa de Televisió de Mataró proposa cada quinze dies una mirada crítica sobre el món de l’art i els artistes

m1tv recupera Espai d’Art, amb Pere Pascual

Espai d’Art, dirigit i presentat per Pere Pascual (Pic) torna de la mà d’m1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme. Espai d’Art és un programa d’autor que durant molts anys va emetre l’antiga Televisió de Mataró (TVM). Pere Pascual, un veterà de la televisió local, va ser una de les primeres cares de TVM l’any 1984.

Espai d’Art que comença aquest dijous 29 de setembre, s’emetrà quinzenalment per m1tv els dijous a les 21h. És una mirada crítica sobre el món de l’art de Mataró i el Maresme amb la firma personal de Pere Pascual, crític d’art. Les exposicions, els projectes, les galeries, els museus i els artistes protagonitzen aquest programa d’autor de 25 minuts de durada que conté una entrevista al plató i diverses recomanacions crítiques d’exposicions en cartellera a la comarca. Espai d’Art es reemet per m1tv els divendres (1.30h, 5h, 8.30h, 12h i 17.30h) i dissabtes (19.30h). També es pot veure per internet a través del servei de televisió a la carta a www.m1tv.cat.

Aquest primer programa és un especial dedicat a l’Exposició Col·lectiva Sant Lluc 2011 que té lloc a la Sala d’exposicions Ateneu Caixa Laietana de Mataró. Aquesta mostra que pren el nom de Sant Lluc, patró dels artistes plàstics, s’organitza a la ciutat de Mataró des de l’any 1946. En aquest retrobat Espai d’Art hi intervenen Miquel Àngel Faidella, membre de l'Associació Sant Lluc per l'Art - Mataró, i Marc Sala, artista - escultor que exposa a la col·lectiva.

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl