Inici > Notícies > El magazine La Fàbrica, aposta de la graella de tardor

Sala de Premsa

El magazine La Fàbrica, aposta de la graella de tardor

lafàbrica

03/10/2011

L’espai de participació ciutadana d'm1tv s’emet ara cada dimarts i dijous a les 22.30h

El magazine La Fàbrica, aposta de la graella de tardor

Més participació, més cultura i més esports. Aquestes són les tres apostes de la graella de tardor d’m1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme, que arrenca aquest dilluns 3 d’octubre i que protagonitza el magazine La Fàbrica que a partir d’ara s’emetrà dimarts i dijous a les 22.30h, sota la direcció i presentació de Marta Pedrico, responent a les peticions dels espectadors d’incrementar els espais de participació ciutadana.

La Fàbrica és un programa dedicat a recollir les activitats culturals i cíviques. S’articula a partir d’entrevistes amb els representants dels actes que marquen l’agenda ciutadana de Mataró i del Maresme, disposa d’un ampli ventall de col·laboradors especialitzats i compta amb actuacions en viu de grups de música local.

A les nits dels dilluns, a les 22.30h, m1tv proposa un renovat Carnet Esportiu, dirigit i presentat pel periodista Josep Maria Spà, que repassa l’actualitat esportiva durant una hora i mitja amb entrevistes, cròniques i resultats del cap de setmana. La programació esportiva es completa amb les retransmissions del cap de setmana.

Dilluns a mitjanit s’emet l’espai sobre economia de proximitat Crèdit, coproduït per El 9 TV de Vic. A les 19h s’estrena Al pot petit que descobreix què pensa la mainada sobre el món dels adults. En aquesta franja de tarda també s’hi pot veure durant la setmana el concurs sobre meteorologia Temps al Temps, coproduït per VOTV de Granollers, així com nous capítols de Furgoaddictes i Family Travel. A les 20h s’emet també cada dilluns L'ultima troballa, conduït per Jordi Llavina i dedicat al món dels llibres i als autors catalans contemporanis, coproduït amb Penedès Televisió.

Les nits dels dimarts, a banda de La Fàbrica, m1tv emet a les 20h Peluts, el programa que dóna veu als animals abandonats en col·laboració amb la Societat Protectora d’Animals de Mataró (SPAM). Aquest espai l’emeten diverses televisions de l’XTVL. A mitjanit és el moment de la malla Tendències, dedicat a les noves tecnologies de la informació i societat 2.0, coproduït amb Canal Blau TV de Vilanova i la Geltrú.

Els dimecres segueix, a partir de les 22.30h l’històric debat d’actualitat Pantalla Oberta del periodista Pep Andreu per contrastar idees i fets de la vida local i comarcal. A mitjanit el programa Batega, coproduït per TV L’Hospitalet tracta temes de salut i benestar. Abans, a les 20h, s’emet l’Entrevista, un temps destinat a la conversa amb personalitats rellevants de Mataró i el Maresme.

Els dijous, a part de La Fàbrica, a les 21h m1tv recupera Espai d’Art, un programa quinzenal d’autor dirigit per Pere Pascual, i a mitjanit serà l’hora d’Escenaris, coproduït amb Canal Terrassa Vallès, amb tota l’actualitat de les arts escèniques a Catalunya.

I els divendres, després del tradicional temps per al cinema d’Última Sessió, presentat per Marta Martorell i dirigit per Jacint Fornols, s’emet a mitjanit en cadena per les televisions de l’XTVL el programa musical diaridelamusica.com (ddM), fet a des d’m1tv amb la productora mataronina Clack i dirigit per Georgina Altarriba. El dia es completa amb el programa Processos Creatius, de Sandra Sàrrias i Francesc Alarcón, i Creure Avui, del Consell Pastoral de Mataró.

La graella dm1tv manté l’espai esportiu Esports en Xarxa a les 19.30h i l’informatiu 24Hores Maresme, dirigit i presentat per Oriol Debat, a les 20.30h i a les 22h, amb reemissions especials poble a poble els caps de setmana. També forma part de la graella d’m1tv el programa informatiu La setmana que coordina Badalona Televisió, amb reportatges de les televisions de l’XTVL, entre les quals m1tv.

Els caps de setmana m1tv proposa cinema cada dissabte amb la projecció d’una pel·lícula de cinema català, en col·laboració amb Productors Associats de Catalunya (PAC), a L’altra pantalla, i cada diumenge Telemonegal, l’espai del crític de televisió Ferran Monegal que produeix Barcelona Televisió.

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl