Inici > Notícies > Debat electoral a m1tv, dimecres a les 22.30h

Sala de Premsa

Debat electoral a m1tv, dimecres a les 22.30h

m1tv

09/11/2011

Amb la participació de Joan Rangel (PSC), Josep Sànchez Llibre (CiU), Dani Serrano (PPC), Nani Mora (ERC) i Noemí Ayguasenosa (ICV-EUiA)

Debat electoral a m1tv, dimecres a les 22.30h

Dimecres 9 de novembre, a partir de les 22.30h, m1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme, emet el debat electoral del 20-N amb la participació dels representants dels cinc partits polítics catalans amb representació al Congrés dels Diputats. Hi prendran part, Joan Rangel (PSC), Josep Sànchez Llibre (CiU), Dani Serrano, (PPC), Nani Mora (ERC) i Noemí Ayguasenosa (ICV-EUiA). Moderarà el periodista d’m1tv Pep Andreu. El debat es podrà seguir amb el 'hashtag' #debatm1tv.

El debat, que durarà una hora i 15 minuts, es dividirà en tres blocs. El primer servirà per fer balanç del mandat que ara s’acaba. El segon estarà destinat a les principals propostes de cada partit en matèria econòmica, especialment la sortida de la crisi, la reducció de l’atur i el manteniment de l’estat del benestar. I el tercer tractarà de l’encaix Catalunya - Espanya. Finalment, cada candidat disposarà d’un minut per demanar el vot als espectadors d’m1tv.

El programa es redifondrà dijous a les 6.30h, 10h i 15.30h; dissabte a les 10h; i dilluns a les 15h. El debat també es podrá seguir en directe i/o a la carta a través d’internet a www.m1tv.cat.

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl