Inici > Notícies > LES NOVETATS DEL CAP DE SETMANA A M1TV

Sala de Premsa

22/02/2013

LES NOVETATS DEL CAP DE SETMANA A M1TV

La problemàtica dels afectats per les participacions preferents de Caixa Laietana reconvertides en accions de Bankia, ha provocat que tots els partits de l’Ajuntament de Mataró hagin fet pinya per trobar una solució a aquest drama. Una delegació de tots els grups municipals, encapçalada per l’alcalde Joan Mora, i representants del moviment “Estafa Banca” han viatjat a Madrid per demanar a tots els grups parlamentaris i a la Defensoradel Poble que inclogui els clients de Caixa Laietana en la via de l’arbitratge que sí s’ha obert per altres clients de Bankia. El programa “La Setmana” inclou un extens reportatge d’Oriol Debat sobre el viatge a Madrid i les reunions de la delegació mataronina amb els representants polítics del Congrés. “La Setmana” s’emet avui a les 22:00 hores. També es podrà veure dissabte a les 09:00, 14:00 i 00:30 hores. Diumenge, a les 12:30 i 14:00 hores. S’emetran altres passis dilluns i dimarts i es podrà recuperar a través del servei de televisió a la carta: www.m1tv.cat

L’informatiu “24 Hores Maresme” ens acosta l’actualitat del dia. Destaca la celebració del 125è aniversari de la fundació del sindicat UGT, que es va gestar a Mataró. El pavelló Teresa Maria Roca s’ha omplert amb 1.200 delegats del sindicat, en un acte presidit pels líders sindicals Càndido Méndez i Josep Maria Àlvarez, i l’alcalde de Mataró, Joan Mora. Pel que fa a esports, parlarem de la celebració del Campionat d’Espanya de Tennis Taula, a Pontevedra. L’equip mataroní del Mataró Quadis hi participa, amb opcions de medalla, tant en la categoria d’equips com individuals.

El programa “última Sessió” ens porta l’actualitat del cinema amb els Premis Goya com a principals protagonistes. Us oferirem un extens reportatge amb els millors moments de la gala i imatges de les pel·lícules guanyadores, encapçalades per “Blancaneus” i “Lo imposible”. J. A. Bayona, el director de “Lo imposible”, s’ha format a l’ESCAC, l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya. El programa inclou un reportatge sobre aquesta fàbrica de nous valors de la indústria cinematogràfica del país. Anirem a Berlín, per conèixer el palmarès dela Berlinale2003. Coneixerem les últimes novetats de la cartellera, i tancarem el programa amb el curtmetratge “AL”, on dos actors lluiten per aconseguir un paper. “Última Sessió” s’emet avui a les 21:00 hores, demà a les 10:00, 15:30 i 22:00 hores, i dilluns a les 10:00, 16:00 i 18:30 hores.

Avui divendres, a les 18:30 hores, arriba un nou capítol del programa “Creure Avui”, realitzat pel Consell Pastoral de Mataró. Es podrà veure de nou dissabte a les 13:00 i diumenge a les 07:30 i 10:30 hores, just abans de la connexió en directe amb la basílica de Montserrat per oferir la missa de diumenge. “Creure Avui” també s’emet dilluns a les 13:00 hores.

La tarda de diumenge està dominada pels esports. A les 17:00 hores, podrem veure el partit de waterpolo entre el CN Mataró i el CN Barcelona. A les 18:30, l’hoquei patins agafarà el relleu amb un partit que enfronta el CH Mataró amb el CP Areces.

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl