Inici > Notícies > M1TV EMET UNA PROGRAMACIÓ ESPECIAL AMB MOTIU DEL CENTENARI DE LA MANCOMUNITAT DE CATALUNYA

Sala de Premsa

04/04/2014

M1TV EMET UNA PROGRAMACIÓ ESPECIAL AMB MOTIU DEL CENTENARI DE LA MANCOMUNITAT DE CATALUNYA

La televisió de Mataró i el Maresme ofereix aquest diumenge un programa especial en directe des dela Generalitatde Catalunya amb motiu de la commemoració del centenari de l’establiment dela Mancomunitatde Catalunya, el 6 d’abril de 1914. En aquest programa produït perla Xarxade Comunicació Local i conduit per la periodista Mabel Moreno s’entrevistarà el president dela Generalitat, Artur Mas, i inclourà una taula rodona en què participaran els presidents de les quatre diputacions catalanes. En el mateix programa s’emetrà en diferit l’acte institucional amb què Generalitat i diputacions commemoraran el mateix diumenge aquesta efemèride, i durant el qual es descobrirà el bust dedicat al mataroní Josep Puig i Cadafalch, president dela Mancomunitatde1917 a1923. El bust és obra de l’escultor mataroní Manuel Cusachs. El programa, de dues hores de durada, s’iniciarà a les 2 del migdia.

D’altra banda, de les 8 del vespre a 2/4 de 10 de la nit, m1tv ila Xarxaretransmetran en directe la gala inaugural de la 20ª Mostra de Cinema Llatinoamericà, que se celebra a Lleida del4 al’11 d’abril.

La programació especial d’aquest diumenge obligarà a fer canvis a la graella de la televisió pública comarcal. Així, el partit de waterpolo entre el CN Mataró Quadis i el CN Sant Andreu, s’avança a la 1 del migdia. A les 10 de la nit s’emetrà el partit d’hoquei patins entre el CHP Sant Feliu i el CH Mataró. I a 2/4 de 12 de la nit, el partit de bàsquet entre l’Auto Net & Oil Mataró i el Sant Andreu Natzaret. Aquest partit es tornarà a emetre dilluns a les 3 de la tarda. També dilluns, a 2/4 de 10 de la nit, després del programa Carnet Esportiu, s’oferirà un ampli resum del partit d’hoquei patins femení entre CH Mataró i el CP Voltregà B.

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl