Inici > Notícies > divendres d'estrenes a m1tv

Sala de Premsa

01/10/2010

Tornen "Última Sessió" i "Creure Avui", i s'estrena "Processus Creatius"

divendres d'estrenes a m1tv

La programació del canal comarcal m1tv presenta aquesta nit diverses novetats.

A les 8 del vespre torna "Creure Avui", un programa realitzat pel Consell Pastoral de Mataró, amb notícies i taules rodones sobre temes d'interès social i general, tractats des d'una òptica cristiana.

A les 9 de la nit torna el programa de referència dels amants del setà art: "Última Sessió". L'espai, dirigit pel crític cinematogràfic Jacint Fornols i presentat per la periodista Marta Martorell, compta amb un sòlid equip format per catorze persones, que prepara continguts relacionats amb gèneres cinematogràfics, actors, directors... i, evidentment, les novetats de la cartellera. Avui, "Última Sessió" parlarà de la desaparició de la Mostra de Cinema de Mataró, el Festival de Cinema de Sant Sebastià, i les morts del director Arthur Penn i l'actor Tony Curtis.

Finalment, a 2/4 de 12 de la nit, s'estrena el nou programa "Processus Creatius", amb la primera paraula en llatí com a declaració d'intencions del que vol ser aquest espai: una reflexió sobre el progrés de l'obra d'un artista i el seu procediment. El programa està realitzat per la historiadora de l'art Sandra Sàrrias, i el director cinematogràfic Francesc Alarcon, dos joves creadors a la recerca de nous llenguatges audiovisuals. El programa s'estructura al voltant d'una conversa de Sandra Sàrrias amb un artista de prestigi, realitzada en el seu propi taller o a la sala on exposa. El primer "Processus Creatius" de la temporada està dedicat a Manuel Cusachs.

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl