Inici > Notícies > m2tv aposta per l’actualitat de l’Alt Maresme

Sala de Premsa

18/10/2010

Tardor-Hivern 2010: Més hores a la informació del Maresme Nord i emissió simultània amb m1tv de l’informatiu diari 24Hores Maresme

m2tv aposta per l’actualitat de l’Alt Maresme

m2tv, la televisió de proximitat del Maresme Nord amb seu a Calella, arrenca aquest dilluns 18 d’octubre la temporada de tardor-hivern amb una aposta per l’actualitat de l’Alt Maresme i dels seus municipis. La graella incrementa les hores d’emissió dedicades a la vida diària dels homes i dones del Maresme Nord i proposa, per primera vegada, l’emissió simultània amb m1tv de l’informatiu diari 24Hores Maresme a les 20.30h.

m2tv intensificarà en horari de prime time –22h- els continguts referits a l’Alt Maresme. Cada dilluns oferirà el resum de les principals informacions de Calella, Arenys de Munt, Pineda, Santa Susanna, Palafolls, Sant Cebrià de Vallalta, Canet de Mar i la resta de municipis del Maresme Nord. Dimarts serà el torn del programa d'entrevistes Retrats, dirigit i presentat per Sònia Montañola. Cada dimecres es continuarà recuperant els programes de les antigues televisions locals de la comarca a través del Retro tv, especialment de Calella TV.

Dijous torna el De primera, el programa que repassa l'actualitat del Barça i l'Espanyol des de l’òptica de les penyes i personalitats de la comarca. Finalment, divendres les obres de teatre de les companyies amateurs del Maresme seran les protagonistes de l'Aixequem el teló, espai reemès durant el cap de setmana. Dissabte i diumenge se seguiran emetent els resums informatius setmanals singularitzats per municipis.

La cooperació amb m1tv, la televisió de proximitat amb seu a Mataró, servirà per augmentar el pes de la informació a la graella amb l’emissió a les 20.30h en simulcast de l’informatiu diari 24 Hores Maresme, que fins ara es reemetia posteriorment per m2tv. Així mateix, s’emetran en simulcast el debat Pantalla Oberta -dimecres a les 22'30h- i el magazine cultural El Traç -dijous a les 21h-, que serà coproduït pels equips dels centres de producció de Mataró i Calella.

En aquesta nova graella també creixeran les edicions setmanals de l'espai L'Entrevista, on se seguirà conversant amb diverses personalitats dels temes d'actualitat.

m2tv complementarà la seva programació pròpia amb diversos programes de la Xarxa de Televisions Locals (XTVL) com Criatures.cat, El Rodamón o Menja sa.

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl